Media

“Plastische chirurgie, voorbij de clichés”

Prof. dr. Jan Jeroen Vranckx heeft voor uitgeverij Lannoo een boek geschreven omtrent plastische chirurgie en met name over reconstructieve ingrepen en esthetische chirurgie.

Beide onderdelen van de plastische heelkunde zijn erg verschillend maar tegelijk aanvullend, zelfs overlappend. Dit boek neemt je mee doorheen verleden, heden en toekomst van de esthetische en reconstructieve plastische chirurgie.

9789401409421

Wil u graag meer vernemen over Plastische, Reconstructieve & Esthetische Chirurgie?

Boek Lannoo Campus: Over historiek, heden en toekomst van de Plastische Chirurgie.

“Podscast Radio 1 – Interne keuken over boek prof. dr. Jan Vranckx”

Radio 1 presentator:

“Wij weten al wat hij allemaal gaat zeggen, want wij hebben zijn boek gelezen ‘Plastische chirurgie. Voorbij de de clichés’, maar u misschien nog niet en dat is zonde want het is allemaal razend interessant. Geloof ons: verhalen die u wil horen. De foto’s uit het boek kunnen we u niet tonen. Dat is een van de voordelen van radio.”

Beluister hier het volledige interview/podcast.

Hans Anderl Award
European Association of Plastic Surgeons

Aims of the Award

The Hans Anderl Award serves the promotion of excellence in the field of Plastic Surgery in Europe. The Award recognizes outstanding achievements in the field of Plastic-Reconstructive and Aesthetic Surgery and is granted annually to one plastic surgeon.

The Award is exclusively aimed at those European countries which are represented in EURAPS. It is the most honorable award granted by Euraps.

IMG_9560
IMG_9562