Borstverkleining

Consultatie?

T.: 016 34 87 22

  VOOR- EN ACHTERNAAM*:

  UW E-MAIL*:

  UW TELEFOON/GSM*:

  BESCHRIJF UW VRAAG:

  Borstverkleining

  Een borsthypertrofie kan veel last opleveren in de nek en schoudergordel. Vandaar dat er na goedkeuring door het ziekenfonds een partiele terugbetaling voor bestaat.

  borstverkleining

  Een borstverkleining levert dan ook een snelle verzachting van de schouder-en neklast op. Uiteraard is ook een mooie borstcontour elementair bij de borstverkleining.

  Borstverkleining techniek

  De gebruikte techniek bepaalt de vorm en de contour. We gebruiken sinds meer dan 10 jaar een techniek die een zeer mooie vorm, contour en ‘cleavage’ oplevert en dit terwijl de doorbloeding en het gevoel van de tepelhof bij een reductie zo accuraat mogelijk bewaard blijft (‘superomediale pedikel techniek’). Uitgebreide studies in UZ Leuven & AZ Diest bevestigden die outcome (Vranckx et al. 2015). Belangrijk is de plaatsing van de littekens en de impact op gynaecologische opvolging.

  Een steunBH (sportBH) is aangewezen voor 6 weken. Best geen hefwerk voor 3 weken ; vervolgens geleidelijk alle activiteiten opstarten conform comfort. Na 6 weken mogen alle sporten hervat worden.

  Littekens staan op hun sterkst – en roodst- na 6 weken. Vervolgens begint de spontane versoepeling ook over een periode van 6 weken. Dan staan de littekens roze en zacht. In een laatste fase worden ze wit. Tot dan geen zonexpositie.

  Een borstverkleining levert dan ook een snelle verzachting van de schouder-en neklast op. Uiteraard is ook een mooie borstcontour elementair bij de borstverkleining :

  “We gebruiken simultaan liposuctie technieken voor de oksel-en thorax flanken buiten de borst zelf en dit om een optimaal draperen van het vetweefsel te bekomen na de reductie. “

  Het is een ingreep die op het operatiekwartier in kortopname wordt uitgevoerd onder lichte algemene verdoving.

  Plastische chirurgie

  esthetische chirurgie, plastische chirurgie
  Tags

  Tags: borstverkleining, chirurgie, plastische chirurgie, esthetische chirurgie, cosmetische chirurgie, België, Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, Hasselt, Genk, Tongeren, Lommel, Peer, Maasmechelen, Diest, Landen, Sint-Truiden, Wellen, Beringen, Tessenderlo, Paal, Bree, Maaseik, Lanaken, Antwerpen, Mechelen, Schoten, Edegem, Kontich, Brasschaat, Geel, Mol, Zoersel, Turnhout, Wuustwezel, Kapellen, Schoten, Wijnegem, Beveren, Willebroek, Bonheiden, Keerbergen, Leuven, Heverlee, Oud-Heverlee, Tervuren, Brussel, Halle, Asse, Jette, Aalst, Ninove, Dendermonde, Gent, Sint-Niklaas, …


  Copyright @ 2016 Prof. Dr. Jan Vranckx • Alle rechten voorbehouden • Sitemap • Privacy & disclaimerLinks • RegioWebsites.be.