Plastische chirurgie Antwerpen

Consultatie?

T.: 016 34 87 22

VOOR- EN ACHTERNAAM*:

UW E-MAIL*:

UW TELEFOON/GSM*:

BESCHRIJF UW VRAAG:

Plastische chirurgie Antwerpen

Plastische en esthetische chirurgie houden zich, net als in de reconstructieve heelkunde, bezig met herstel van functie en vooral vorm van een bepaalde regio in het lichaam. Beide onderdelen van de plastische heelkunde zijn erg verschillend maar tegelijk aanvullend, zelfs overlappend.

plastische chirurgie

Plastische chirurgie Antwerpen – Jan Vranckx

Professor, dokter & plastisch chirurg Jan Vranckx heeft jaren ervaring opgedaan over de hele wereld: van België tot in Tapei en Boston (Verenigde Staten). Zijn opleiding heeft hij genoten in de meest gerenommeerde universitaire academies, van de UZ Leuven tot de Harvard Medical School.

Sinds 2008 is hij Professor aan de faculteit Geneeskunde en chirurg en diensthoofd van de afdeling Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde aan de Universitaire Ziekenhuizen Leuven.

In 2007 startte hij een esthetisch departement in AZ Diest, een geaffilieerd netwerk-ziekenhuis van de KU Leuven waar u terecht kan voor ethische en plastische ingrepen.

Plastische chirurgie Antwerpen

Iedereen in Antwerpen in welkom bij plastisch chirurg Jan Vranckx. Wij hebben een ruim aanbod aan esthetische of cosmetische behandelingen. 

De meest voorkomende zijn: borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie, liposuctie, facelift, ooglidcorrectie en buikcorrectie.

Werkwijze plastische chirurgie in Antwerpen

  1. U neemt vrijblijvend contact op via ons contactformulier of telefoon.
  2. Tijdens een persoonlijk gesprek analyseren we alles.
  3. Als u er klaar voor bent, dan plannen we een ingreep.

Regio Antwerpen

esthetische chirurgie, plastische chirurgie
Tags

Tags: borstvergroting, plastische, ethische cosmetisch, cosmetische, borstverkleining, borstreconstructie, borstifting, lipofilling, liposuctie, buikcorrectie, buikwandcorrectie, armlift, dijlift, ooglidcorrectie, ooglidcorrecties, oorcorrecties, oorcorrectie, neuscorrectie, neuscorrecties, facelift, halslift, botox, fillers, botox en fillers, …


Copyright @ 2016 Prof. Dr. Jan Vranckx • Alle rechten voorbehouden • Sitemap • Privacy & disclaimerLinks • RegioWebsites.be.